lørdag 26. november 2016

....noen,...er mer glad i Mercedes enn andre....

og nå hadde "noen" en -77 mod 300 D som trengte en "facelift"....
Sanering og rehabilitering burde være  kjente begreper innen bygg /anlegg, så "facelift" vil muligens være et lovende utgangspunkt i denne kjærlighetshistorien.
"Noen" er en kjær og nær nabo, og har vært det gjennom mange år. Forbindelsen har alltid vært meget god,...bortsett fra når temaet ..bil. berøres.
Gjentatte forsøk på å markedsføre Citroen 2CV som et fornuftig alternativ til perverst bilhold,..Mercedes,..har vært bortkastet tid. "Noen " har ikke naturlige antenner i forhold til stil og kvalitet!!
Siden man  etterhvert har forbindelser i fjernere strøk, som også bedriver en smule "facelift" av biler, satte vi opp en ekspedisjon for å facelifte dette hjertebarn av missforstått og perverst bilhold.
"Nesten strøken i utgangspunktet, bare noen små og ubetydelige justeringer for å sette kronen på verket".
Vi er her vitne til at det er en del begreper som også bør etterjusteres.
...vel vel..

....bare det holder til MellomEuropa.... og det gjorde det , og i godt mon.
Nå skal denne aldrene damen gjennom en "Facelift", så får vi se om hun får sin "automobile teenage" tilbake.

Her kunne denne historien fått en lykkelig ende med kjapp håndtering av arbeidsoppgaver og skinnende og polerte flater og fornøyde entusiaster. Den gang ei.  Ekspertise teamet i Ungarn fikk denne gangen en oppgave som var godt i overkant av håndterbart i deres målestokk.  Bobler i hjulbuen og småkrøllete skjermer lå innenfor kompetanse grensene og tidsrammene, men en heeel bil, .....

Bilen var nå på feriekoloni i Ungarn. Nye ideer om å finne ungdomskilden for gamle Mercedeser, surret og gikk på tomgang. 
Ikke uventet hadde "noen" aktivisert kontaktflaten sin, som må betraktes som betydelig, og resultatet var at "to raske menn" spente på seg før omtalte vrakpant-objekt og trakk Nordover som som en småfugl om våren.

Lenger Nord fantes "ungdomskilden" Han hadde et langt navn med overflod av konsonanter og et dårlig forhold til vokaler. Man bør ikke gjøre forsøk på uttale uten alkohol innabords. 

Kjappe forhandlinger tok plass, og avtale be inngått ved hjelp av heising på skuldre , hoderisting og intens nikking. "To raske menn" fordampet i hver sin retning og klenodiet etterlatt hos ungdomskilden.

"Noen tid" senere ble det rapportert at klenodiet var ferdigbehandlet, og undertegnede melde seg som særdeles interessert transportsjåfør. Man var ikke lite spent på resultatet av behandlingen ved "ungdomskilden"

Resultatet var særdeles bra !  Den gamle bil-sjel var gjenvunnet og hun smilte imot meg med sin nye blanke lakk og rene innbydende indre. Ungdomskilden hadde virket.

Det var en nytelse og sette seg bak rattet i dette lokomotiv av en bil, og kjøre hjem.

Temaet "perverst bilhold" har forøvrig av forskjellige årsaker, ikke vært berørt i den senere tid. Det er nok best at det forblir slik .....................Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar